Simone

MINI BLOG

INSPIRATIE

Inspiratie is belangrijk. Een tijdje geleden heb ik mezelf de opdracht gegeven een aantal keren per week een inspirerend onderwerp te posten. Hierdoor ga ik weer anders naar de wereld kijken. Een erg leuk experiment.

BUURTDINER

BUURTDINER

WATERMAAL MAAL

 

Even een leuk initiatief tussendoor. Samen met mijn vriendin Brigit Vermeulen organiseer ik het Watermaal Maal. Een diner voor alle mensen in onze straat. Thema: Italiaans familiediner. Erg fijn weer om te doen. Iedereen regelt zijn eigen tafels, stoelen, eten en wijn. Wij zorgen voor de styling en de muziek. 

LEUKE OPDRACHT

LEUKE OPDRACHT

ROOM FOR THOUGHT

 

Via mijn dochter ben ik op het spoor gekomen van Room for Thought. Leuke app. Elke dag een foto maken op een willekeurig moment. En je moet snel zijn, anders ben je te laat :) En dat gedurende 1 jaar.

JA HIJ IS ER WEER

JA HIJ IS ER WEER

TRENDREDE 2014

 

Elk jaar weer fijn om te lezen, inspirerend!

www.trendrede.nl

LUCKY

LUCKY

EVEN TUSSENDOOR


Om even bij stil te staan. I am lucky! Mooie nieuwe klant, APG. Mooie opdrachten via Yolk bij 2 Rabobanken. Heel veel leuke ontmoetingen met inspirerende mensen. Fijn!

SAMENWERKING

SAMENWERKING

EL CONTENTO

 

Een nieuwe samenwerking, benieuwd wat de toekomst ons brengt. El Contento is een initiatief van vriend Andre Bisschop. Hij heeft een frisse en inspirerende kijk op coommunicatie. En dat past bij mij. De website is prachtig!

 

www.elcontento.nl

TEKST

TEKST

JA ZO IS HET....

NIEUW WEST OPEN

NIEUW WEST OPEN

SLOTEN TERUG IN DE KAS

 

Ik werk mee aan het concept Sloten terug in de Kas, onderdeel van Nieuw West Open. Het is een viering van 60 jaar westelijke tuinsteden in Amsterdam. En in April is Nieuw Sloten aan de beurt. Afgelopen weekend was echt erg goed gelukt. Op naar volgend weekend. Volg ons op Facebook. 

BOEK

BOEK

VADER / LIEFDE / ZOON

 

Al heel veel over gehoord en nu eindelijk besteld. 3 delen. Heel benieuwd. Wordt vervolgd. 

BIJZONDER

BIJZONDER

EARTH HOUR

 

Ik vind dit zo'n mooi initiatief. Vandaag, om 20.30 een uur het licht uit. Alleen ben ik heel benieuwd hoe ik dit vanavond ga doen als we met vrienden in een restaurant eten...

VIEREN

VIEREN

LENTE


In het kader van het feit dat je moet vieren wat er te vieren is, vier ik vandaag de lente. Helaas sneeuwt het op dit moment maar dat mag de pret niet drukken. Binnen is het echt voorjaar....

WAUH, MOBIEL PIZZA RESTAURANT

WAUH, MOBIEL PIZZA RESTAURANT

DEL POPOLO PIZZA IN SAN FRANCISCO

 

Dit vind ik zo geweldig. Een mobiel pizza restaurant. Helaas in de VS, want prachtig voor een speciaal event. Dit is echt beleving en passie. Bestaat zoiets ook al hier in Nederland? Dat ga ik eens uitzoeken.

Mocht je in de buurt zijn. Via Twitter kun je volgen waar ze vandaag zijn. Cool!

TEKST

TEKST

MOOI

 

Weer een mooie tekst die ik nu ook de website van Tien52 heb gezet onder het onderdeel Personal Branding. 

 

www.tien52.nl

MOOI PROJECT

MOOI PROJECT

SLOTEN TERUG IN DE KAS

 

Een aantal weken geleden is het brainstormen gestart. Nieuw West bestaat 60 jaar en de maand april staat in het teken van de wijk Nieuw Sloten. En nu is het bijna zover. Een heel concept staat klaar. Kom je ook?

 

Programma op facebook: Sloten terug in de kas 

RESTAURANT TIP

RESTAURANT TIP

FLEURIE

 

Sowieso een heel leuk restaurant, maar alleen open op vrijdag, zaterdag en zondag. Nu ook een leuk concept op dinsdag. 

BOEKEN TIP

BOEKEN TIP

HET ONZICHTBARE GELUK VAN ANDERE MENSEN

 

Wat een fijn boek. Echt lezen! Van de Indiase schrijver Manu Joseph. Een ontroerende en zwartkomische vertelling op de dunne scheidslijn tussen waan en werkelijkheid.

FILM TIP

FILM TIP

LIFE OF PI

 

Al jaren mijn favoriete boek en de film is werkelijk prachtig!

TEKST

TEKST

MOOI

 

Weer een mooie tekst van Pinterst.

SEMCO STYLE

EERST HET BOEK NU DE DOCUMENTAIRE

 

Heel lang geleden was ik al super geïnspireerd door het boek. Nu een mooie Tegenlicht documentaire.In vier stappen naar meer openheid, liefde en vertrouwen. Kijken!


www.uitzendinggemist.nl De kapitale kracht van geluk.

TEKST

TEKST

DE TOEKOMST!

 

Even een mooie tekst.

TIP VAN NELLEKE

TIP VAN NELLEKE

GRATITUDE BOEKJE

 

Elke dag lees ik op Facebook en Twitter over Nelleke's nieuwe project. Een Gratitude boekje. Met daarin alle mooie dingen van de dag. Dat wil ik ook! Straks een mooi boekje kopen en aan de slag. 

 

Sowieso echt leuk om te volgen: Twitter, @nelleke

TNT

VIRAL

 

Weer een mooie film! Lijkt me leuk om te maken zeg.

VW ALTIJD GOED

VW ALTIJD GOED

VOLKSWAGEN

 

Het waren fijne kerstdagen en de campagne van VW met mijn lievelings busje is dan ook het vermelden waard hier.

KUNST KOPEN

KUNST KOPEN

SECRET POSTCARDS

 

Wat een leuk concept, Secret Postcards. Overgewaait vanuit Londen. Een expositie van heel veel verschillende kunstenaars. Anoniem. Allemaal op formaat ansichtkaart. Kosten 55 euro per stuk. Pas als je het gekocht hebt hoor je van welke kunstenaar het is. Bekend of nog onbekend. Helaas helemaal in Maastricht. Van 17 tot 25 november. www.secretpostcards.nl

PRACHTIG WERK, LEUK OP TWITTER

PRACHTIG WERK, LEUK OP TWITTER

SOPHIE WALRAVEN

 

Deze kunstenaar uit Amsterdam Noord maakt prachtig werk en is ook heel erg leuk om op Twitter te volgen. Ik gaf haar een (hele kleine) opdracht en was heel blij maar ze had geen zin. Ook grappig!

www.sophiewalraven.nl

FEEST!

FEEST!

IK BEN PRECIES 1 JAAR BEZIG MET DEZE OPDRACHT

 

Ik ben deze week precies 1 jaar bezig met deze opdracht. Een aantal keren in de week iets posten. Iets wat mij inspireert. Best leuk dat ik dit nu al een jaar doe. En ik ga fijn verder.

INZOOMEN

INZOOMEN

HET NIEUWE WERKEN

 

De komende tijd start ik in een project rond het thema "Het Nieuwe Werken". Nu werk ik natuurlijk zelf al conform deze uitgangspunten en zijn veel van mijn klanten hier ook mee bezig. Maar kort geleden ontmoette ik Henny van Egmond en hij weet er wel heel veel vanaf. Inspirerend. Dus zijn boek gelezen en aan de slag.

PRACHTIGE PLEK

PRACHTIGE PLEK

SPRMRKT

 

Deze winkel in Amsterdam is altijd al prachtig en inspirerend maar nu helemaal met een nieuwe pop up store en een "grey area". Als het gaat om beleving en concepten moet je hier zijn.

LEVEN IN HET MOMENT

LEVEN IN HET MOMENT

ZO IS HET!

TEKST

TEKST

GEWOON EEN LEUKE TEKST

 

Voor iedereen geschikt.

DOCUMENTAIRE

DE REGELS VAN MATTHIJS

 

Deze week een prachtige documentaire gezien. De Regels van Matthijs. Over een autist met het syndroom van Asperger. Ik ben diep onder de indruk. Tip: ook zien op uitzending gemist. NCRV Document.

ASICS

SUPPORT YOUR MARATHONER

 

Wat een prachtig initiatief! De New York Marathon is sowieso natuurlijk erg gaaf maar deze social media actie is echt super. Ontvangen via mijn oude vriend Bas Nuissl die gaat meedoen. Hij loopt ook nog eens voor het goede doel, KIKA. Dus moet ik eigenlijk wel een boodschap inspreken. Go, go, Bas!

HANDIG VOOR NU

HANDIG VOOR NU

HIER HEB IK NU IETS AAN

 

Goede tekst voor het moment waarop je nieuwe plannen maakt.

TRENDREDE 2013

TRENDREDE 2013

DE WERELD VERGAAT! EN GELUKKIG MAAR.

 

Vandaag was ik bij de presentatie van de Trendrede 2013, een cadeau van 12 trendwatchers en toekomstdenkers aan Nederland. Het was weer een inspirerende ervaring. Eigenlijk moet iedereen dit document lezen. Ik heb het gevoel dat ik op de goede weg ben. Wil je het ook nalezen:

 

www.trendrede.nl


Er is ook een Iphone app beschikbaar.

ECHT IETS OM MIJ OP TE VERHEUGEN

ECHT IETS OM MIJ OP TE VERHEUGEN

TRENDREDE 2013

 

Komende dinsdag 11 september ben ik aanwezig bij de presentatie van de Trendrede 2013 in Utrecht. De trendrede is een initiatief van Nederlandse toekomstdenkers. De TrendRede kadert en clustert de actualiteit in drie grote overkoepelende thema's en toont Nederland daarmee een uitgelicht pad richting de toekomst. Ik verheug mij hier op omdat deze documenten mij de afgelopen jaren enorm geinspireerd hebben. Na dinsdag te lezen via deze website.

HANDIG

HANDIG

PETITE PASSPORT

 

Dit is een ideale website. Blogger Pauline Egger verzamelt de beste adressen in de wereld. Reizen, restaurants, yoga, design, fashion, eigenlijk alles waar je altijd al naar op zoek was. Om bij weg te dromen....

 

www.petitepassport.com

TEKST

TEKST

TOCH WEER MOOI

 

Toch altijd weer fijn als een mooie tekst op een goede manier in beeld gebracht wordt. 

SLUIZ IBIZA

SLUIZ IBIZA

EEN CONCEPTSTORE MET EEN GROTE C

 

Een prachtige conceptstore in Ibiza. Binnenkort ook een webshop.

BIJZONDER BOEK GELEZEN

BIJZONDER BOEK GELEZEN

VITA


Ik lees de laatste tijd veel bijzondere boeken maar deze roman van Jakhals Matthijs Kleyn heeft indruk gemaakt. Een boek over liefde en dood. Geen vrolijk verhaal maar erg mooi geschreven.

TEKST

TEKST

ZO WAAR.....

 

Mooie tekst, altijd leuk.

NIEUW RESTAURANT

NIEUW RESTAURANT

IN DE BUURT

 

Een nieuw restaurant in Amsterdam, In de buurt. Vlak bij het Leidseplein. Echt leuk! Goed eten en sfeervol. Veel succes Serge, Rasmus en Mats!

GOED VOOR LICHAAM EN GEEST

GOED VOOR LICHAAM EN GEEST

BIKRAM YOGA

 

Sinds een maand ben ik weer volop aan de slag. Ik zit weer op Bikram Yoga. En dat is toch echt heel bijzonder. Yoga in een zaal van 40 graden. Dat is echt heel warm als je 90 minuten sport. Maar ik voel me topfit.

WIJZE LES

WIJZE LES

THINK

 

Dit is echt een goed advies.

QR CODE

EMART QR CODE

 

Ik begin QR codes erg leuk en grappig te vinden. 

EXPOSITIE

EXPOSITIE

ROUTE1066 DEEL 2

 

Mijn vriendin Brigit Vermeulen heeft een nieuwe tentoonstelling samengesteld in het Artemis Design Hotel in onze wijk Nieuw West in Amsterdam. De opening was vandaag en het zag er weer prachtig uit. 

FILM

VERTROUWEN IN DE TOEKOMST


Mooie toekomstdroom!TEKST

TEKST

MOOI

MISS YELLOW OP BNR

MISS YELLOW OP BNR

MISS YELLOW WORDT BEROEMD

 

De case Miss Yellow wordt vandaag door vriend en collega Kristian Esser gepresenteerd op BNR radio. Hoe cool!

BOEK

BOEK

BUSINESS MODEL GENERATION

 

Goed om je eigen business model eens even door te lichten. Nieuwe mogelijkheden zoeken. Heel veel zin in. 

TIPS

TIPS

ELKE DAG EVEN AAN DENKEN

 

Goed om elke dag even naar te kijken.

FILM

FILM

INTOUCHABLES

 

Wat een prachtige film! Zeker gaan zien.

PARIJS

PARIJS

THEEWINKEL MARIAGE FRERES

 

In Parijs geweest de afgelopen dagen en heerlijke De-Stress thee gekocht op advies van Jurjen de Lange. Wat een ontzettend leuk winkeltje. Moet je echt gaan zien. Als het gaat om merk en beleving hebben zij het goed begrepen. En ook een leuke kassa.

WAUH!

TOYOTA CONCEPT CAR

 

Echt spannende ontwikkelingen!

MOOI PROJECT

MOOI PROJECT

MISS YELLOW

 

Samen met Mr.Harder werk ik aan een mooi project voor Heijmans Wegen. Miss Yellow. Nieuwsgierig? check www.missyellow.nl

LEUK RESTAURANT

LEUK RESTAURANT

STOOP ETEN & DRINKEN

 

Goed eten, prima prijzen en ontzettend gezellig met Milos en Monique. 

Leuke buurt ook, de Watergraafsmeer.

MOOI GEMAAKT

QUICKSILVER

 

Mooi gemaakt!

SEMCO WAY

SEMCO WAY

NIEUWSTE WERKEN

 

Ik hoorde hier voor het eerst van ergens begin jaren 90. En het is weer terug als onderwerp. Werken volgens Semco Style. Hier in Nederland bij Finext, een financieel advies bureau. Ik las het in de Volkskrant. Ben benieuwd hoe dit in de praktijk echt werkt.

MOOIE TEKST

MOOIE TEKST

LOSLATEN

 

Hoe makkelijk kan het zijn...

ETHIOPIË

ETHIOPIË

WAT EEN PRACHTIG LAND!

 

Ik was 4 dagen in Ethiopië en ik ben diep onder de indruk!

MOOIE BEELDEN

VPRO

 

Echt een hele mooie film. Zo word je blij van Nederland.

ERG GRAPPIG

DON'T PUSH THE BUTTON

 

Ontzettend grappig, deze film van TNT, een Belgische TV zender.

NIEUW APP

NIEUW APP

HALFTONE

 

Erg leuk om deze app te gebruiken en foto's om te zetten in een stripverhaal. 

NOG EEN TEKST

NOG EEN TEKST

DE TEKST VAN VANDAAG

 


PINTEREST

PINTEREST

MOOIE WOORDEN

 

Ik kwam weer een goede tekst tegen op Pinterest.

AUTO DELEN

AUTO DELEN

CAR2GO

 

Onze 25 jaar oude Rover is dit weekend naar de sloop gegaan en nu ben ik lid geworden van een nieuw concept in Amsterdam, Car2Go. Geen abonnementskosten maar een eenmalige fee van 10 euro. Overal in Amsterdam gratis parkeren. Afrekenen tegen 0,29 per minuut. En goed voor het milieu want electisch. Ik ben zo benieuwd. Even op de kaart wachten en dan op zoek naar een auto voor het eerste ritje. www.car2go.com

KINDERVOORSTELLING

KINDERVOORSTELLING

ZEIKNAT

 

Mijn vriendin Bernadette Thoene heeft een kindervoorstelling over Water gemaakt. Daarbij doe ik het beeld en het geluid. Specifiek geschikt voor basisschool kinderen van 4 tot 12 jaar. In 2 varianten, de ene speciaal voor jonge kinderen de andere specifiek gericht op de bovenbouw. Het is een voorstelling met humor, poezie, prachtige verhalen en muziek.

FILM

BILL CUNNINGHAM, NEW YORK TRAILER


SAMEN FOTO'S MAKEN

SAMEN FOTO'S MAKEN

WEGWERP

 

Wat een leuke nieuwe app heb ik gekregen via collega Nelleke. Wegwerp. Samen foto's maken op de ouderwetse manier. Met een rolletje van 24. 

MOOI MERK

JUST BRANDS

 

Vandaag was ik bij Just Brands. Mooi merk. Veel beleving.

IT'S TRUE

IT'S TRUE

MOOIE TEKSTEN, ALTIJD FIJN

 


BEN BENIEUWD

BEN BENIEUWD

STARBUCKS GAAT NU ECHT DIGITAAL

 

Starbucks doet al het nodige met digitale media. Sinds een jaar kan er bij de winkels mobiel worden betaald. In oktober 2010 werd een online gemeenschap The Starbucks Digital Network opgericht dat werd geïntegreerd met Foursquare.CEO Schultz zegt dat het consumentengedrag door sociale en digitale media ‘wezenlijk is veranderd’ en zijn bedrijf het nu de hoogste prioriteit geeft. Emerce 14032012

FILMPJE

LEIDERSCHAP

 

Even in 3 minuten uitgelegd hoe je een beweging op gang brengt. Wijze les over leiderschap.

MOOIE EXPOSITIE

MOOIE EXPOSITIE

ROUTE 1066

 

In het Artemis Design Hotel in Amsterdam heeft mijn vriendin Brigit Vermeulen, samen met Helene Bergmans, een expositie ingericht samen met kunstenaars uit ons stadsdeel (postcode 1066). Het ziet er prachtig uit. Een van de kunstenaars is mijn vriendin Mireille Duiven. Zij exposeert haar 1 minuut filmpjes. #ikbentrots

NIEUWE APP VERSLAVING

NIEUWE APP VERSLAVING

DRAW SOMETHING

 

Echt weer erg leuke app. Een spel om samen met vrienden te spelen. Met af en toe hilarisch resultaat. Pictionary op afstand. En o ja, 5 weken oud en 20 miljoen downloads. 

MOOI BOEK

MOOI BOEK

DE KUNST VAN HET VELDSPEL

 

Ontzettend fijn boek. Lezen!

LEUKE BEELDEN

LEUKE BEELDEN

PINTEREST

 

Er is al veel over gezegd maar toch nog even. Pinterest is echt leuk. Ik ga deze week een account aanmaken maar collega Nelleke heeft er al een. En vandaag een heel grappig plaatje.

BMW PAKT UIT IN HET ZILLERTAL

BMW PAKT UIT IN HET ZILLERTAL

COOLE RECLAME VAN BMW

 

BMW reclame overal op de piste in het Zillertal. Hoe zijn die auto's daar gekomen is de vraag.

MODERN WARENHUIS

MODERN WARENHUIS

SUKHA

 

Sukha is een modern warenhuis (Haarlemmerstraat 110) waar de dingen met liefde en aandacht gemaakt en geraakt zijn. Je vindt er kleding, meubelen, sieraden, zelfs workshops en reizen. Allemaal mooi, voor mens en dier. Sukha is een plek waar je niet alleen unieke dingen kunt vinden, het tovert ook een lach op je gezicht. Want Sukha betekent ‘levensvreugde’ en dat zit in meer dan je denkt.

www.sukha-amsterdam.nl

 

BEAUTIFUL WORD CLOUDS

BEAUTIFUL WORD CLOUDS

WORDLE

 

Een goed instrument. Al verschillende keren bij klanten gebruikt.

Een inspirerende terugkoppeling van een brainstorm.

LEUK BOEK

LEUK BOEK

LOSLATEN

 

Fijn kado van collega Nelleke. Doe minder, leef meer.

INSPIREREND OP TWITTER

INSPIREREND OP TWITTER

BISSCHOP VOOR DE VERANDERING

 

Een van mijn vrienden Andre Bisschop is op Twitter begonnen met verhalen over verandering. Elke werkdag een nieuw twitter verhaal.Voor mij inspirerend maar ik denk voor veel mensen. Volgen dus: Andrebisschop.

INZICHT

INZICHT

GREAT AVERAGE SMALL

 

Waar praten wij over?

BENIEUWD OF EN HOE DIT WERKT

KLM MEET & SEAT

 

Ik vind dit een grappige ontwikkeling en ik ben ontzettend nieuwsgierig hoe dit in de praktijk werkt. Volgen dus....

GEWOON GRAPPIG

GEWOON GRAPPIG

LEUK TESTJE

 

Grappig hoe hersenen werken!

VLUCHTELINGEN WERK NEDERLAND

VLUCHTELINGEN WERK NEDERLAND

LEVEN IN VEILIGHEID

 

Iemand uit mijn netwerk, Anneke Bots, schrijft prachtige verhalen voor Vluchtelingenwerk Nederland, nu voor de campagne Leven in Veiligheid. Met een sterke social media campagne erbij. Je kunt een wens naar de vluchteling sturen. Mooi initiatief!

INDRUKWEKKEND BOEK

INDRUKWEKKEND BOEK

TONIO

 

Of je het inspirerend kan noemen weet ik niet maar indrukwekkend is het echt. Wat een verdrietig verhaal. En wat prachtig opgeschreven.

NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF

MR.HARDER NIEUWSBRIEF

 

Waarin ik ook geintroduceerd word. Freelance van alles samen doen. #trots #blij

zie: http://us1.campaign-archive1.com/?u=bd91840473490a166a8a79522&id=e0b9f386ea&e=23ad058e71

ZO IS HET

ZO IS HET

MAGIC

 

Deze foto vond ik op een foto overzicht van de Modefabriek. Blijkt hij ook nog door Nelleke gemaakt.

DE KRAT

DE KRAT

ELKE WEEK EERLIJKE PRODUCTEN THUISGEBRACHT

 

Ik heb zojuist een proefabonnement afgesloten op De Krat, een initiatief van Yvo van Rijen en Eefje Brugman. Elke week een krat vol eerlijke producten uit het seizoen. Met recepten. Goed bedacht!

ANDERS DENKEN

THE FUTURE OF PUBLISHING

 

Dit is erg goed bedacht. Mooi!

BLOG

BLOG

THE SELBY

 

Echt een hele fijne blog! De fotograaf Todd Selby fotografeert mensen in hun eigen huis. Dat levert prachtige beelden op. Kun je uren naar kijken. Wil ik ook! www.theselby.com

UPC APP

UPC APP

VIA JE MOBIEL TV PROGRAMMA'S OPNEMEN

 

Ik vind dit echt handig, ook al ben ik geen fan van UPC. Via de UPC app op je telefoon op afstand tv programma's opnemen op je UPC box. En het werkt.

SIMPEL EN DUIDELIJK

SIMPEL EN DUIDELIJK

THE MAGIC

 

Vandaag werd ik tijdens een inspirerend gesprek gewezen op dit plaatje. Precies raak! Zo is het.

LEUK!

WALK OFF THE EARTH

 

Dit zijn echt feel good filmpjes. Kijk op www.youtube.com voor meer voorbeelden.

VERNIEUWENDE RECLAME

IKEA IN PARIJS METROSTATION

 

In een metro station in Parijs adverteert IKEA op een wel heel bijzondere manier. Ze hebben een hele kleine ruimte ingericht waarmee ze laten zien dat met IKEA producten alles efficiënt en gezellig ingericht kan worden. Met echte bewoners! Zij zijn te volgen via Youtube. Bijzonder!

FEEST!

HEINEKEN COMMERCIAL

 

Deze commercial heeft impact. Ook al lust ik geen bier, ik vind het een prachtig merk. Wat een film!

NIKE COMMERCIAL

MAKE THE WORLD BETTER

 

Deze film is al van vorig jaar maar blijft mooi.

BED & BREAKFAST

BED & BREAKFAST

IN DE AAP GELOGEERD

 

Wij zitten in zo'n leuk bed & breakfast. Het is in Bergen. Helemaal happy zitten wij in Casa de Familia. Met de wind die hard door de bomen waait, de houtkachel aan en een heerlijk glas wijn. Een aanrader!

HAPPY NEWYEAR

THE YEAR OF LOVE

 

Ik wens iedereen een geweldig en succesvol jaar. 2012, het jaar van de liefde!

GROTE BESTANDEN VERSTUREN

GROTE BESTANDEN VERSTUREN

WETRANSFER.COM

 

Wat een goede site. Niet alleen vlekkeloos en snel grote bestanden versturen maar ook een prachtige opmaak met verschillende advertenties. Mijn doel in 2012 is ook een plek op wetransfer te kopen. Hoe leuk is dat?

OM BLIJ TE WORDEN

OM BLIJ TE WORDEN

SPANDOEKEN AUTOMAAT

 

Hoe leuk is dat? Een spandoeken automaat. Kan je gewoon voor een klein bedrag een spandoek printen. Daar ga ik iets leuks mee doen. O, ja hij staat op Schiphol.

KERST 2012

KERST 2012

KERSTPAKKETTEN LUNCH

Fijn initiatief van vriendin Sarah, een leuke vrouwen en tevens ZZP kerstpakketten lunch. Omdat wij anders nooit een kerstpakket krijgen. Dus morgen om 12.30 verzamelen. Een kerstpakket meenemen voor een onbekend iemand. Voor € 25. Mijn pakket is klaar. Topidee en spannend!

ZARA

ZARA

WEBSHOP

 

Een van de beste webshops die ik ken is ZARA. Makkelijk bestellen, continu op de hoogte gehouden worden via email en sms. En als het pakket dan gebracht wordt....alles mooi verpakt in vloeipapier. Geweldig!

EEN GOED DOEL

EEN GOED DOEL

KIKA


Afgelopen weekend bij Inholland kennis gemaakt met Rien Schimmel van KIKA. Wat een prachtig verhaal, wat een prachtig doel. Steunen!

STERKE BEELDEN

STERKE  BEELDEN

FFFFOUND

 

Dit is echt fijn om naar te kijken.

www.ffffound.com

MOOIE BOODSCHAP

THE REVOLUTION IS LOVE

 

Deze film is echt inspirerend.

GOOGLE +

GOOGLE +

GOOGLE +

 

Ik werk sinds gisteren met Google+. Dat is handig. Leuk!

BE CREATIVE

29 WAYS TO BE CREATIVE

 

Dat geeft een helder beeld!

TEDX

TEDX AMSTERDAM

 

Vandaag proberen zoveel mogelijk mee te kijken bij TEDX Amsterdam. Live via UPC kanaal 14.

TRENDS 2012

TRENDS

De wereld verandert razend snel en dat is van invloed op alles wat wij doen. Er is ontzettend veel te vinden en te zeggen over de trends die ons te wachten staan. Al eerder heb ik aandacht besteed aan de Trendrede, voor mij nog steeds het meest overzichterlijke beeld voor het nieuwe jaar. Maar inmiddels weet ik ook, 2012 is het Jaar van de Draak. De draak belichaamt de mannelijke yang- energie en staat voor levendig, straight to the point, trots, enthousiast en zin in het leven. Voor grote hartstocht en dynamiek. Ook interessant is de Maya kalender. Dit wordt vast trending topic volgend jaar, immers vergaat de wereld nu wel of niet op 21-12-12? 

Komende maand wordt de trendwatcher van het jaar gekozen door Second Sight. Het boek dat tegelijkertijd uitkomt wil ik graag hebben. En ondertussen lees ik fijn het ene na het andere document. Of kijk ik filmpjes zoals deze. Op naar 2012!

PAN AMSTERDAM

PAN AMSTERDAM

ILSE VERMEULEN

 

Vriendin Ilse Vermeulen exposeert deze week op PAN Amsterdam. Zij maakt prachtig werk. www.ilsevermeulen.nl

NIEUWE CONCEPTEN

NIEUWE CONCEPTEN

BATTLE OF CONCEPTS

 

Speciaal voor young professionals: The battle of concepts. Nieuwe oplossingen bedenken voor vraagstukken op verschillende vlakken. Leuk! Mooi middel om jonge creatieve te laten meedenken.

AUGMENTED REALITY

DISNEY BRINGS BACK THE MAGIC TO TIME SQUARE

 

Hoe leuk is dit?

AMSTERDAM

AMSTERDAM

HERFST IN AMSTERDAM

 

Wat een prachtige dag. Herfst op de Herengracht, mijn tijdelijke nieuwe werkplek.

RED BULL

MOODFILM RED BULL

PROJECT X

 

Ter voorbereiding op de laatste olympische winterspelen maakte Red Bull deze moodfilm over Shaun White, de beste snowboarder van de wereld.

MOODFILM

CORONA EXPERIENCE

 

Wat een coole film. Dit merk gebruikt beleving, gebruikt storytelling, gebruikt social media. Een sterk merk.

CUSTOMER LOYALTY

HONDA


Wat doe je met trouwe klanten? Aandacht geven. Dat doet Honda in dit geval goed. Million Mile Joe!

SPOTIFY

SPOTIFY

ONLINE MUZIEK STREAMEN

 

Ook al komt Google vandaag met een online muziekwinkel ik blijf toch fan van Spotify. Elke dag luister ik muziek van vroeger, muziek die ik nog niet kende en muziek van vrienden. Zo langzamerhand heb ik prachtige playlists. Heerlijk!

TOKYO TRAINSTATION

TEAMWORK

 

Samenwerken met een gemeenschappelijk doel :)Gek land.

DAT DOET ZARA GOED

MOODFILM

 

Een mooie moodfilm van ZARA. De ZARA vrouw. Dat doen ze goed.

MOOI & BELANGRIJK

MOOI & BELANGRIJK

INTEGRITEIT

 

Een van de belangrijkse dingen in het leven.

SOCIAL MEDIA

SOCIAL MEDIA

MISTER HARDER

 

Voor mijn tijdelijke nieuwe werkplek ben ik aangeschoven bij mijn goede vriend Kristian Esser. Leuk hoor, zij zijn echt met superprojecten bezig. Thanks Kris!

FOUNDER INSTITUTE AMSTERDAM

FOUNDER INSTITUTE AMSTERDAM

 

Deze week meer gehoord over het Founder Institute Amsterdam.

Ga ik volgen.

WHAT'S NEXT?

WHAT'S NEXT?

 

De opening van de nieuwe tentoonstelling in FOAM, What's Next? is al boeiend qua onderwerp maar de 3D opening was spectaculair. Hoe ontwikkelt fotografie en het fotografie museum zich in de toekomst?

DE KRACHT VAN SOCIALE OVERWAARDE

DE KRACHT VAN SOCIALE OVERWAARDE

#DURFTEVRAGEN

 

Net verschenen: het boek, Durf te vragen van mijn goede vriend Nils Roemen en zijn collega Fanny Koerts. Wat een passie, wat een energie. Trots! www.durftevragen.com

BRANDING

TIMBERLAND, LOST BOTTLE

 

Mooi voorbeeld van merklading.

Prachtige film.

SPACES AMSTERDAM

SPACES AMSTERDAM

FLEXWERKEN MET VRIENDEN

 

Vandaag werken op een flexplek

van Spaces in Amsterdam met

vrienden. Leuke mensen, fijne

plek midden in de stad op de

Herengracht.

WEBLOG KESAKO

WEBLOG KESAKO

GOED WEERGEGEVEN


En fijn relativerend.

VERSLAVEND

VERSLAVEND

WORDFEUD

 

Een heel leuk spel. Ook een slimme advertentie verspreider.

Let op! Is verslavend.

BINNEN VIA TWITTER

BINNEN VIA TWITTER

Ontvangen via Twitter. Mooi bedrijf, mensen met passie.

www.holstee.com

 

THE HOLSTEE MANIFESTO

STEVE JOBS

1955-2011

 

 

STAY HUNGRY, STAY FOOLISH

GOUDEN KALF

SPEECH VAN NASRDIN DCHAR

 

De film Rabat was al geweldig maar de speech na het uitreiken van het Gouden Kalf was heel geweldig.

DENKEN

DENKEN

DAPPERE NIEUWE WERELD

 

Ik lees een boeiend boek, Dappere nieuwe wereld. 21 jonge denkers over de toekomst van Nederland.

LOUIS THEROUX

LOUIS THEROUX

WAT EEN INSPIRERENDE MAN

 

De documentaires van Louis Theroux zijn een bron van inspiratie. Wat een sympathieke, nieuwsgierige, empatische, stoere man. Leerzaam om te zien hoe hij met anderen omgaat.

RECLAME MET BELEVING

LEVI'S GO FORTH

 

De nieuwe campagne van LEVIS, GO FORTH. Beleving, beleving, beleving. Een merk met traditie in een concurrerende markt. Sterk!

NIEUW MERK

NIEUW MERK

SOUND HOUND

Mooi nieuw merk. Beter dan Shazam. Muziek taggen, direct lyrics erbij. Het taggen kan zelfs door zelf te zingen.

Hele leuke hobby.

Prouvé by G-Star RAW

Prouvé by G-Star RAW

G-Star RAW voor Vitra

Gisteren heb ik eindelijk de nieuwe meubelcollectie van G-Star in het echt gezien op ELLE Inside Design in Amsterdam. Wat een prachtige collectie. Wat een geweldig, sterk en consistent Nederlands merk.

TRENDREDE 2012

TRENDREDE 2012

 

HET JAAR VAN DE

VERBINDING!

 

Net als vorig jaar weer boeiend en inspirerend. De trendrede 2012. Voor iedereen belangrijk om te lezen!

Het jaar van de Verbinding!

www.trendrede.nl

VERNIEUWING

Van TESCO naar HOMEPLUS

 

Een hele nieuwe manier van boodschappen doen, een virtual store. www.youtube.com/nJVoYsBym88

GOOGLE MOBILE APP

GOOGLE MOBILE APP

GOOGLE MOBILE APP!

Net via de Google App op mijn telefoon mijn nieuwe website getest. Blijft toch wonderlijk dat wanneer je je eigen naam inspreekt, de website gewoon als eerste optie verschijnt. #goed product.